Content-Type: text/html

Hej!

 

I år har min sektion Acquisition and Collection Development ett spännande tema för konferenspresentationerna: Hur påverkar Open Access-avtal och öppet tillgängliga resurser bibliotekens media- och samlingsarbete? Det kan ju handla om allt ifrån frågor om urval, tillgängliggörande och förvärv till utvärdering av öppet tillgängliga resurser och avtalens påverkan på bibliotekets budget.

 

Vi skulle vilja ha presentationer som kan belysa det här området! Vilka problem har ni? Hur har ni arbetat med att integrera OA-resurserna i era arbetsflöden? Vad fungerar bra eller mindre bra? Vad skulle behöva förändras?

 

Läs gärna hela vårt Call for papers (https://2020.ifla.org/cfp-calls/acquisition-and-collection-development/). En kort sammanfattning av den tänkta presentationen ska skickas in senast den 28 februari, så ni har gott om tid!

 

Hör gärna av er om ni har frågor!

Vänliga hälsningar

Karin

…………………….

Karin Byström

Samordnare, Avdelningen för Media

Uppsala universitetsbibliotek

 

Page TitleNär du har kontakt med oss på Uppsala universitet med e-post så innebär det att vi behandlar dina personuppgifter. För att läsa mer om hur vi gör det kan du läsa här: http://www.uu.se/om-uu/dataskydd-personuppgifter/

E-mailing Uppsala University means that we will process your personal data. For more information on how this is performed, please read here: http://www.uu.se/en/about-uu/data-protection-policy