Content-Type: text/html

Två bibliotekarier med fokus på läsfrämjande för barn och ungdom

 

 

Det senaste året har vi på Lidingö stadsbibliotek jobbat mycket med att förändra vår organisation och styra mot ett mer utvecklingsinriktat arbetssätt. Som ett steg i vår förändringsresa tillsätter vi nu ett flertal tjänster inom de områden vi vill satsa mer på. Vill du vara med på vår resa mot ett av Sveriges bästa bibliotek?

 

Nu söker vi två bibliotekarier, med fokus på läsfrämjande för barn och ungdom. Läs mer om tjänsterna och hur det är att jobba hos oss: bit.ly/Biblioteksjobb

 

 

Om Lidingö stadsbibliotek

Lidingö stadsbibliotek inrättades redan 1859 och har alltid varit populärt hos Lidingöborna. Biblioteket är i dag en öppen mötesplats dit alla är välkomna. Vårt lokala kunskapscentrum besöks varje dag av nära 1 000 personer.

 

På Lidingö stadsbibliotek får du ett varierat och utvecklande arbete där du får använda dina kreativa sidor och komma med nya idéer till vår verksamhet.

 

Din vardag växlar mellan kundmötet med Lidingös många engagerade biblioteksbesökare, samverkan med dina kollegor och möjlighet att jobba enskilt med det just du är specialiserad inom.

 

 

Vi gillar utveckling och vill gärna prova på nya saker

Vi tror på att sätta kunden i centrum och ständigt förbättra vår verksamhet.

 

Vi var ett av de första biblioteken i landet som lämnade kortkatalogen för ett datoriserat system på 80-talet, vi var först i Sverige med Bokomaten och vi var det första folkbiblioteket som gick över till klassifikationssystemet Dewey – för att nämna några händelser. Nu vill vi vidare!

 

 

Välkommen till oss!

 

 

 

Vänliga hälsningar

 

Camilla Lengborn

Utvecklingsledare, tf bibliotekschef

___________________

 

Lidingö stadsbibliotek

Box 1244

181 24 Lidingö

(Stockholmsvägen 54 F)

 

Tel direkt: 08-731 37 60
Sms: 073-079 37 60

E-post: [log in to unmask]">[log in to unmask]

Webbplats: www.lidingo.se/bibliotek

Facebook: Lidingö stadsbibliotek

Instagram: lidingobibblan

Twitter: @lidingoBibblan

 

[log in to unmask]0" alt="ditt_bibliotek_Lidingo_rod_svart-mejl">