Content-Type: text/html
Salems Kommun söker en Bibliotekschef

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15 600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i.  

Sista ansökningsdag: 2012-01-17

Kultur- och fritidsförvaltningens verksamheter är bibliotek, fritidsgård och kultur- och fritidsenhet
Bibliotekschefen är direkt underställd kultur- och fritidschefen.

Arbetsuppgifter:
Som bibliotekschef ansvarar du för personal, budget, arbetsmiljö,, utveckling, samarbete med övriga kommunala verksamheter och lokala aktörer. I tjänsten ingår schemalagd yttre tjänst i biblioteket.

Kvalifikationer och egenskaper:
Vår chef går nu vidare och vi söker därför en efterträdare som

Salems Bibliotek har ett gott rykte när det gäller trevligt bemötande och har höga utlåningssiffror. Under de senaste åren har vi utvecklat biblioteksrummet samtidigt som en uppskattad programverksamhet har växt fram. Vi arbetar med en ny webbplats och kommunicerar via sociala medier.

Välkommen med din intresseanmälan och CV.

Tillträde:
1/3 2012 eller efter överenskommelse.

Ansökan: http://www.salem.se/Innehall/Jobbsokande/