Content-Type: text/html

Hej,

 

Arbetar du med webbutveckling och känner att det är dags för en ny utmaning? Tveka inte att söka vår utannonserade tjänst som webbutvecklare, se http://bit.ly/e3TDT5

 

Du kommer in i ett skede där det händer mycket på KTH Biblioteket och den nya skolan på KTH, Skolan för teknikvetenskaplig kommunikation och lärande (ECE), som biblioteket är en del av sedan årsskiftet. Ny webbplats är under utveckling på biblioteket, upphandling av discovery-tjänst pågår (sista anbudsdag 2011-03-16) och ett stort projekt för hela ECE-skolan med ny webb och intranät är på gång att starta inom kort. Webbutveckling kopplad till frågor om vetenskaplig publicering pågår kontinuerligt och kommer in i en alltmer offensiv fas. En rad nya insatsområden planeras också inom ramen för ett just nu pågående arbete med utvecklingsplan för den nya skolan.  

 

Som kollegor på avdelningen får du utöver bibliotekets trevliga och ambitiösa medarbetare också kollegor från Learning Lab och RCN (Resurscentrum för nätbaserat lärande). Här finns experter på video (senaste reportaget från BETT i januari i år, http://www.youtube.com/watch?v=crn4mI8auVY), 3D och nätbaserat lärande med pedagogiska utvecklare.

 

Sista ansökningsdag är 2011-03-03. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar!

 

Mvh,

 

----------------------------------------------------------

Ulf-Göran Nilsson

Head of Media, Publishing and Netbased Learning

KTH ECE - Royal Institute of Technology

Osquars backe 25

SE-100 44 Stockholm, Sweden

Phone: +46 8 790 70 84

Cell: +46 734 615 754

E-mail: [log in to unmask]">[log in to unmask]

KTH Social: https://www.kth.se/social/user/u1hozk9z/

www.kth.se