LISTSERV mailing list manager LISTSERV 15.5

Help for BIBLIST Archives


BIBLIST Archives

BIBLIST Archives


View:

Next Message | Previous Message
Next in Topic | Previous in Topic
Next by Same Author | Previous by Same Author
Chronologically | Most Recent First
Proportional Font | Monospaced Font

Options:

Join or Leave BIBLIST
Reply | Post New Message
Search Archives


Subject: Arkitekturmuseet söker bibliotekarie (projekt)
From: Lena Biörnstad <[log in to unmask]>
Reply-To:=?iso-8859-1?Q?Lena_Bi=F6rnstad?= <[log in to unmask]>
Date:Thu, 19 Aug 1999 12:05:14 +0200
Content-Type:text/plain
Parts/Attachments:
Parts/Attachments

text/plain (9 lines)


Arkitekturmuseet söker bibliotekarie (projekt)

Arkitekturmuseet söker p g a föräldraledighet en erfaren, pedagogisk och utvecklingsintresserad bibliotekarie med katalogiseringsvana och IT-kunskaper samt intresse för byggnadskonst och folkbildning. Tjänsten är en projektanställning på heltid t o m 2000-06-30 och med tillträde snarast. Upplysningar genom Ulla Eliasson, chef för samlingarna 08-587 270 10, och Lena Biörnstad, bibliotekarie 08-587 270 36. Fackliga representanter: Lenita Björk (SACO) och Bertil Janssen (ST Kultur) 08-587 270 00 vx.

Arkitekturmuseets bibliotek invigdes i februari 1998 och etableringen av biblioteksverksamheten finansieras genom projektanslag från Knut och Alice Wallenbergs Stiftelse. Biblioteket har under hittillsvarande projektperiod utvecklats från en boksamling med en enkel kortkatalog till ett offentligt specialbibliotek inom arkitektur med en datoriserad bibliotekskatalog och låneservice till allmänheten i en uppmärksammad och funktionell biblioteksbyggnad.

Dina främsta uppgifter blir att i samverkan med ordinarie bibliotekarie vidareutveckla biblioteksverksamheten, katalogisera nyförvärv i LIBRIS, klassificera enligt SAB, ämnesordindexera, ansvara för det lokala bibliotekssystemet LIBRA III och anpassning till Nytt LIBRIS. I arbetsuppgifterna ingår också referensarbete och dagliga rutiner.

Ansökan med löneanspråk skall vara Arkitekturmuseet tillhanda senast den 31 augusti. Arkitekturmuseet, Skeppsholmen, 111 49  STOCKHOLM.

Back to: Top of Message | Previous Page | Main BIBLIST Page

PermalinkSEGATE.SUNET.SE

CataList Email List Search Powered by the LISTSERV Email List Manager