LISTSERV mailing list manager LISTSERV 15.5

Help for BIBLIST Archives


BIBLIST Archives

BIBLIST Archives


View:

Next Message | Previous Message
Next in Topic | Previous in Topic
Next by Same Author | Previous by Same Author
Chronologically | Most Recent First
Proportional Font | Monospaced Font

Options:

Join or Leave BIBLIST
Reply | Post New Message
Search Archives


Subject:

katalogisatör sökes

From:

Lena Biörnstad <[log in to unmask]>

Reply-To:

=?iso-8859-1?Q?Lena_Bi=F6rnstad?= <[log in to unmask]>

Date:

Tue, 5 Dec 2000 15:09:28 +0100

Content-Type:

text/plain

Parts/Attachments:

Parts/Attachments

text/plain (1 lines)


Arkitekturmuseet söker bibliotekarie (projekt)

Arkitekturmuseets bibliotek har tilldelats ett anslag från Riksbankens Jubileumsfond för att katalogisera museets boksamlingar. Vi söker därför en erfaren och utvecklingsintresserad katalogisatör med dokumenterad erfarenhet av marc-katalogisering i Libris. Vana vid överföring av katalogposter till lokalt bibliotekssystem är meriterande. Vi ser gärna att du har intresse för byggnadskonst. Utländska språk förekommer varför språkkunskaper i engelska, tyska och franska är önskvärt.

Dina främsta arbetsuppgifter blir att medverka i framplockning av samlingar, katalogisera i Libris, klassificera enligt SAB och ämnesordindexera, föra över poster till lokalt bibliotekssystem och ställa upp de katalogiserade böckerna i biblioteket. I övrigt ingår viss referenstjänst och dagliga rutiner.

Du kommer att arbeta självständigt, som en av två katalogisatörer, under ledning av avdelningschefen för samlingarna. Din närmaste arbetsledare blir den ordinarie bibliotekarien. Arbetet förutsätter god samarbetsförmåga.

Tjänsten är en projektanställning på heltid i knappt två år med början 2001-02-01 och med avslutning 2002-12-31. Anställningstiden kan komma att förlängas.

Upplysningar genom Ulla Eliasson, chef för samlingarna, tel 08-587 270 10 och Lena Biörnstad, bibliotekarie tel 08-587 270 36. Fackliga representanter: Anneli Kurttila (DIK) tel 08-587 270 48 och Göran Karlsson (ST Kultur) tel 08-587 270 83.

Ansökan med löneanspråk skall vara Arkitekturmuseet tillhanda senast den 18 december. Arkitekturmuseet, Skeppsholmen, 111 49 Stockholm.


Back to: Top of Message | Previous Page | Main BIBLIST Page

PermalinkSEGATE.SUNET.SE

CataList Email List Search Powered by the LISTSERV Email List Manager