Content-Type: text/html

Tid för framtid - Strategisk verksamhetsutveckling och planering

En ny e-bok (pdf) av Margareta Nelke.

 

Boken vänder sig till verksamhetsansvariga och andra intresserade på I&B-funktioner: bibliotek, informationscentra, funktioner för omvärldsbevakning och analys, informations- och kommunikationsavdelningar.

 

Ur innehållet

Praktiska exempel ges bl.a. i Röster från fältet - fem inspirerande verksamhetsutvecklare på biblioteks- och informationsfunktioner delar med sig av sin kunskap och sina erfarenheter - samt avsnittet Verktyg med tips på metoder och mallar som kan användas i arbetet.

 

”I ”Tid för framtid – Strategisk verksamhetsutveckling och planering” får vi ta del av gedigna erfarenheter och kunskap vilket jag är övertygad om kommer skapa en oerhörd nytta för oss alla inom I&B. Jag rekommenderar varmt alla att ta till sig, läsa och använda denna bok i sitt dagliga arbete. Och viktigast av allt, involvera hela personalen i strategiarbetet så det blir vad det bör vara - ett levande inslag i verksamheten. Läs, lär och låt dig inspireras!” Catharina Isberg bitr. Överbibliotekarie, SLU-biblioteket

Fakta om boken

Tid för framtid. Strategisk verksamhetsutveckling och planering

av Margareta Nelke med förord av Catharina Isberg, Bitr. Överbibliotekarie, SLU-biblioteket

© Margareta Nelke 2010, ISBN 978-91-633-7559-0

Antal sidor: 100

 

På svenska ges Tid för framtid ut som e-bok (pdf), anpassad för skärmläsning, läsplatta och utskrift. Boken är dessutom antagen för publicering på engelska och då som tryckt bok av Chandos Publishing, Oxford. Planerad publicering av engelska versionen är hösten 2011.

 

E-boken kan beställas från Margareta Nelke, I.C. at Once, [log in to unmask]. Ange antal ex., faturaadress och ev. medlemsskap i SFIS (SFIS medlemmar får 15 % rabatt vid beställning före 1/1 2011).

Pris: 350 kr + moms.

 

_._._._._._._._._._._._
I.C. at Once
Workshopar, utbildning och utredningar inom omvärldsbevakning,
informationshantering och verksamhetsutveckling
Margareta Nelke
Mårtensgatan 30, 252 69 Råå
070 4040 208
[log in to unmask]">[log in to unmask], www.ICatOnce.com