Content-Type: text/html

Jag kontaktar dig med några kompletterande informationspunkter angående årets Onlinekonferens i London som går av stapeln om drygt två veckor, den 4-6 december 2007 – med huvudtemat Web 2.0 – utveckling, erfarenheter och implementering.

 

Ett rekordstort antal yrkesverksamma inom informations- och biblioteksområdet från de nordiska länderna har anmält sig till konferensen. Både för dig som redan registrerat dig som konferensdeltagare och för dig som planerar att delta vill vi rekommendera The Online Information Group on Facebook http://www.facebook.com/group.php?gid=5540078274. Där du hittar värdefull information om konferensen och kan kommunicera med andra konferensdeltagare.

 

För dig som planerat att besöka utställningen Online Information, men inte anmält dig till konferensen, vill vi informera om möjligheten att delta i de workshops som anordnas dagen innan konferensen. Mer information om dessa finns på:  http://www.online-information.co.uk/online07/workshops.shtml. Det är också möjligt att registrera sig för endast en av konferensens tre dagar.  

 

Vi vill även informera om Nordic Forum som i år arrangeras av den finska biblioteksföreningen Tietoasiantuntijat (The Society for Finnish Information Specialists). Nordic Forum är öppet både för konferensdelegater och utställningsbesökare och äger rum i London Room, Grand Hall, Olympia, onsdagen den 5 december 2007 kl. 11.00 – 12.15.  Sami Viitamäki kommer att hålla en presentation med titeln: User Generated Everything and Crowdsourcing: Essentials & Best Practices for Organizations. Sami är utvecklingsansvarig för digital marknadsföring på TeliaSonera samt partner i Vork Helsinki, ett konsultföretag inom digital marknadsföring.

 

Anmälningar till konferensen kan göras fram till den 3 december på konferensens webbplats: www.online-information.co.uk/conference

 

 

Ulla Örnerfeldt, Wize Nordic AB – Nordisk representant för Incisive Media Events som arrangerar Online Information 2007. Telefon +46 (0) 8 54 54 38 85.