Content-Type: text/html
Påminnelse
Några platser kvar.
Sista anmälningsdag 26/11

Bibliotek och IT inbjuder till:

 

Kvalitetsseminarium vid Malmö högskola!

 

Professor Bo Edvardsson, välkänd föreläsare inom området tjänsteforskning, gästar Malmö högskola och ger ett halvdagsseminarium om kvalitetsutveckling. Seminariet har sin betoning på bibliotek men har mycket att ge för alla som arbetar med eller har intresse av kvalitetsutveckling inom tjänstesektorn.

 

Kvalitetsutveckling vid bibliotek - men hur?

Professor Bo Edvardsson är en av landets mest kända och anlitade föreläsare inom området tjänsteforskning. Han är verksam vid Centrum för tjänsteforskning vid Karlstads universitet, och forskar i företagsekonomi, inriktning service management, ett begrepp som rymmer tjänsteutveckling, tjänstekvalitet, marknadsföring av tjänster och kvalitetsmätning.

Bo Edvardsson känner väl till bibliotekens verksamhet. Han har ett både praktiskt och teoretiskt anslag och förmåga att engagera och intressera sina åhörare.

Föreläsningen vänder sig till alla som intresserar sig för kvalitetsutveckling vid bibliotek och för kvalitetsutveckling inom tjänstesektorn i allmänhet. Seminariet äger rum på Malmö högskola den 3:e december kl 13.00-16.30.

Lokal: Hörsalen, Gammelgäddan

 

Anmälan senast 26/11 till: [log in to unmask]">[log in to unmask]

 

För fullständigt program se:
www.bit.mah.se/kvalitet/kvalitetskonferens_bo_edvardsson